Latvija

Bengal cat

350 €

Piedāvāt cenu

  • Šķirne Bengāļu
Cēsis, Cēsu novads

16.05 dzimuši skaistuļi. Uzauguši ģimenē ar 2 pieaugušiem bengāļiem un maziem cilvēkbērniem, tāpēc ir draudzīgi un draiskulīgi.

Trīs runcīši un māsiņa.

Kāpēc izvēlēties tieši bengāļu šķirnes kaķi? No praktiskās puses pats galvenais ieguvums ir tīra māja un drēbes - šiem minčiem nav pavilnas, tikai maigi zīdains virskažociņs, kurš neput un neprasa ikdienas uzkopšanu. Līdz ar to tie piemēroti arī alerģiskiem cilvēkiem.

Nozīmīgs bonuss, protams, ir arī krāšņais, mirdzošais leopardraksta kažoks, elegantā, no Āzijas leopardkaķa mantotā gaita un vingri muskuļotais ķermenis (runčiem pat līdz 30% lielāka muskuļu masa kā mājas kaķim).

Bengāļi ir izteikti intelektuāli, enerģiski, sabiedriski. Tie bieži mīl izvēlēties vienu saimnieku, kuram pieķeras un pat seko ikdienas gaitās - tāpēc tos mēdz saukt par suņu kaķiem. 🙂

Šo kaķēnu vecāki ir lieliski savas sugas pārstāvji ar izteiktiem plankumiem un zīdainu kažoku - mamma un tētis sikti brūni, krāsas kods ben 24 .Abi vecāki ir miermīlīgi, neskrāpē - uzauguši bērnu mīļoti. Tādā vidē arī dzimuši un līdz šim brīdim auguši kaķēni.

Sludinājuma numurs: 12777098

499 (+1 šodien)
Pievienots: 18.07.2024 10:45
Paziņojums par pārkāpumu

okidoki pakalpojumu personalizācijai izmantojiet cookies. Sīkāk