Латвия

Миниатюрная копия Nokia 3310

32 €

В наличии: несколько

  • Состояние Новое
Rīga

Pilnvērtīgs mobilais tālrunis - Nokia 3310 miniatūra kopija ar 2 SIM kartem - MT3. Iebūvēta balss maiņas funkcija, 3 iespējas: vīrietis, sieviete, bērns.

Darbības laiks sarunam līdz 5 stundām, gaidīšanai līdz 5 dienām. Izmērs 66 x 28 x 13 mm. Noņemama 380 mAh litija baterija. Svars 21 grams.

Papildu tālruņa funkcijas:

- Iebūvēta balss maiņas funkcija, 3 iespējas: vīrietis, sieviete, bērns.
- Papildu atsevišķais slots Micro SD atmiņas karšu uzstādīšanai ar atbalstu līdz 32 Gb.
- Iespēja ieslēgt un izslēgt tālruni pēc noteiktā laikā.
- Ja savienojums ar viedtālruni tiek nodrošināts, izmantojot Bluetooth, ir iespēja sinhronizēt kontaktus, īsziņas, datumu, laiku ar mini tālruni. Tāpat iepējams veikt vai saņemt zvanus, kas nāk uz viedtālruni, darot to ar mini tālruni.
- Izmantojot Bluetooth uz mini tālruni, iespējams pievienot brīvroku bezvadu austiņas.
- Balss dublēšana (angļu valodā) spiežot ciparus.

Šis modelis ir ideāli piemērots cilvēkiem, kas rūpējas par savu privātumu, jo tajā nav iebūvēta GPS uztvērēja, interneta pieslēguma, operētājsistēma ir ļoti vienkārša, un akumulatoru var izņemt ārā, kas kopumā, pilnīgi izslēdz iespēju izsekot vai pieslēgties ierīces vadībai no ārpuses bez lietotāja piekrišanas.

Tālruni var ērti ņemt līdzi, ja viedtālrunis ir neērts deļ izmēra, vai uz tuerieni, kur ņemt līdz azliegts.

Tālruņis būs noderīgs skolēniem. Un tā zemo izmaksu dēļ tālrunis nebūs zādzības vai piespiedu atšķiršanas priekšmets, un, gadījumā, ja viņš nokritis uz grīdu, ir maz ticams, ka vairs nedarbosies, atšķirībā no jebkura viedtālruņa, kad tiek bojāts ekrāns, kļūst par bērna traģēdiju.

Tālrunis būs brīnišķīga un oriģināla dāvana dzimšanas dienai, vārda dienai vai "vienkarši, tāpat". Būdams draugu kompānijā, izvelkot tālruni uz galda, šis pasākums neatstās nevienu vienaldzīgu. Sākumā neviens neticēs, ka tas ir īsts mobilais tālrunis.

Cena ir 32 Eiro. Krāsā melna. Preces kods MT3.

Номер объявления: 8412298

1516 (+2 сегодня)
Добавлено: 18.03.2024 08:45
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее