Латвия

Работа на круизных теплоходах

1 000 €

Rīga

Vai vēlies strādāt uz peldošās pilsētas? Mums ir tavs sapņu darbs. Atlasam cilvēkus uz amerikāņu un eiropas kriīzu kuģiem. Uz kruīzu kuģiem parasti ir nepieciešami:- restorāna / bāra darbinieki; - viesmīļi / viesmīles; - klāja un kajīšu stjuarti; - viesnīcu darbinieki; - veikalu pārdevēji; - dažādu kategoriju pavāri; - konditori un maiznieki; - skaistumkopšanas salona darbinieki (frizieri, kosmetologi, masieri); - sporta instruktori, treneri; - administratori; - kazino kasieri / dīleri; - medicīnas māsas.

Prasības kandidātam:
Galvenās prasības darbam uz kruīzu kuģiem ir: zināt svešvalodas (angļu vai vācu valodu ) labā sarunvalodas līmenī. Tiek atlasīts viss apkalpojošais personāls.

Darba pienākumi:
Līgumi tiek slēgti no 4 - 10 mēnešiem, ir iespēja tos pagarināt pēc paša vēlēšanās. Jums būs iespēja ceļot un nopelnīt naudu vienlaikus. Jūsu alga būs atkarīga no kruīza kompānijas kurā Jūs strādājat, kā arī no Jūsu amata. Katrā gadījumā Jūsu ieņēmumi būs aptuveni no 1000 - 2500 $ (un vairāk) mēnesī uz rokām. Atalgojumu nosaka darba devējs

Piedāvājam kandidātam:
Bezmaksas dzīvošana un ēdināšana uz kuģiem.
Darbs dinamiskā un starptautiskā kolektīvā ar karjeru izaugsmes iespējām un pievilcīgu atalgojuma sistēmu

Darba uzsākšanas datums:
Pēc vienošanās.

Номер объявления: 6959229

1866 (+3 сегодня)
Добавлено: 18.03.2024 08:45
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее