Latvija

Tiek pārdoti ungāru vižlas kucēni

1 300 €

  • Šķirnes grupa Medību
Rīga

14.12.2022 ir piedzimuši ilgi un ļoti rūpīgi plānoti, burvīgi, čempionu titulu cienīgi un ļoti perspektīvi Ungāru vižlas kucēni – 5 meitenītes un 5 puisīši. Ar perfektām asins līnijām, kas ir ne tikai Eiropas čempionu pēcteči, bet arī Pasaules un Internacionāla čempiona titulu nēsātāji. Viennozīmīgi, aug jaunie čempioni.
Kucēnu māte: BETTINA OF BERŽORAS (Rick of Beržoras & Rosaura Rey D’Celis)б nāk no prestižās un pasaules slavenās audzētavas Beržoras Lietuvā. Savukārt kucēnu tēvs: FENYOLIGETI JEGER (Fenyoligeti Fikofulop & Fenyoligeti Boriborcsa), ir dzimis Ungārijas audzētavā Fenyoligeti, kas arī sevi ir pierādījusi pasaules līmenī.
Vecākiem tika veikta veselības pārbaude: brīvi no displāzijas, DNS profili tīri (nav garspalvas gēna nēsātāji), kā arī ir sevi pierādījuši gan izstādēs (titulēti un godalgoti), gan sporta disciplīnās, ar lielisku veselību, šķirnei atbilstošu temperamentu un izcilu raksturu.
Ungāru vižlas ir īpaši suņi ar labākajām rakstura iezīmēm. Ļoti aktīvi un īpaši gudri un viegli apmācāmi suņi, kuri būs laimīgi piedalīties jebkurās aktivitātēs, gan medībās, gan sportā. Labi spēj sadzīvoties ar maziem bērniem un citiem mājdzīvniekiem.
Ar prieku atbildēšu uz visiem jautājumiem un konsultēšu, atbalstīšu ne tikai kucēnu iegādes brīdī, bet visas dzīves laikā, ja tas būs nepieciešams. Palīdzēsim ar dalībām izstādēs, sporta disciplīnās, medību pārbaudēs u. c. Kucēni būs ar ciltskokiem, ES mājdzīvnieka pasi un vakcinācijām atbilstoši vecumam un čipiem.
Par vižlām mēdz teikt, kā ieraudzīju, tā iemīlējos, un patiesi, šī brīnumainā šķirne un tās pārstāvji vienaldzīgu neatstās nevienu. Šis suns obligāti kļūs par Jūsu labāko draugu.

Sludinājuma numurs: 11938295

479 (+1 šodien)
Pievienots: 29.03.2024 10:40
Paziņojums par pārkāpumu

okidoki pakalpojumu personalizācijai izmantojiet cookies. Sīkāk