Latvija

Pretlietus līdzeklis automašīnu logiem Aquapel

15 €

  • Stāvoklis Jauns
Rīga

PPG Aquapel Glass Treatment veido ķīmisku saiti ar stiklu, kas palielina ūdens atgrūdināšanu, izraisot to, ka tas viegli veidojas un nolobās. Šie fluorētie savienojumi dažu minūšu laikā uzklājas uz tīra, sausa vējstikla vai jebkuras ārējās stikla virsmas un kalpo līdz pat sešām reizēm ilgāk nekā izstrādājumi uz silikona bāzes. Aquapel Glass Treatment saglabājas ļoti efektīva pēc vairāku mēnešu normālas lietošanas, ieskaitot braukšanu lietū un sniegā, automašīnu mazgāšanu un stiklu tīrīšanu.

Aquapel lietošanas instrukcijas: 1. darbība: tīrīšana – rūpīgi notīriet un nosusiniet stiklu.
2. darbība: pieteikšanās. Turiet aplikatoru starp īkšķi un pirkstiem tā, lai spilventiņš būtu vērsts uz leju un virs vējstikla. Saspiediet spārnus kopā, līdz dzirdat pīkstienu un šķidrums izplūst uz paliktņa. Izmantojiet nekavējoties. Berzējiet mīksto aplikatora spilventiņu uz augšu un uz leju pa stiklu un pēc tam no vienas puses uz otru, lai nodrošinātu labu stikla pārklājumu. Izvairieties no krāsotām virsmām. No nestikla virsmām noņemiet šķidrumu ar sausu papīra dvieli.
3. solis: nosusiniet – tūlīt pēc Aquapel uzklāšanas uz visa vējstikla stiklu noslaukiet ar tīru, sausu papīra dvieli. Ja tas netiek nekavējoties noslaucīts, tas var izraisīt duļķainību, kas prasīs papildu pulēšanu ar tīru, sausu papīra dvieli.

Pēc uzklāšanas Aquapel Glass Treatment var uzklāt atkārtoti pēc vajadzības. Stikla tīrīšana ar parastajiem stikla tīrīšanas līdzekļiem neietekmēs izstrādājuma izturību.

Sludinājuma numurs: 12705728

105 (+11 šodien)
Pievienots: 09.04.2024 22:55
Paziņojums par pārkāpumu

okidoki pakalpojumu personalizācijai izmantojiet cookies. Sīkāk